Koerier in Nijmegen

Bent u op zoek naar een koerier in Nijmegen of omgeving? Met meer dan 15 jaar ervaring, een jong en dynamisch team van bekwame koeriers gespecialiseerd in sneltransport, zorgen wij ervoor dat uw zending altijd op tijd op uw bestemming aankomt. En dat tegen een scherpe tarief! Hieronder onze diensten.

Spoedzending: Heeft u zendingen die met spoed afgeleverd moet worden? Dan is de dienst Spoedzending de juiste keuze. Wij halen de te versturen zendingen in Amsterdam binnen een half uur op en landelijk binnen een uur. Vertrouwelijke stukken/ documenten worden veilig en snel afgeleverd bij de juiste persoon.

Same Day Delivery: Voor zendingen die geen haast hebben maar wel dezelfde dag geleverd moeten worden bieden wij Same Day Delivery aan. Onze medewerkers maken een offerte op maat en geheel naar wens van de klant. Het maakt niet uit wat er verstuurd moet worden. Voor elke opdracht hebben wij passend vervoer.

Overnight & Next Day Delivery: Voor het afleveren op de volgende dag bieden wij Next Day Delivery aan. U kunt opdracht geven om direct op te halen en de volgende dag afleveren, of de opdracht in zijn geheel de volgende dag uit te voeren. Ook hier geldt dat er voor elke opdracht passend vervoer gezocht wordt. Medewerkers denken altijd met u mee.

Opslag & Overslag: Voor bepaalde klanten voeren wij ook dagelijks distributie uit. Wij zijn nu actief in Noord Holland, maar hebben een landelijke dekking. In overleg kunnen wij de distributie verzorgen van bedrijven. Dit gebeurt naar de wensen van de klant. Wij hebben een opslag/werkruimte van 1000m².

Overige zendingen: Uiteraard kunnen wij opdrachten ver van te voren inplannen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld bij ons een opdracht in te plannen voor een paar dagen, week of maand later. Voor een passende offerte is het altijd handig om contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Postcodes

Stadsdelen

Onze keurmerken

Als transporteur heb je alle zaken op orde. Wat erg belangrijk is zijn keurmerken en certificeringen.

Erkend Koerier
Niwo
ISO 9001
ISO 14001