Diensten

Koeriers Centrale Amsterdam staat altijd voor u klaar Wanneer u een zending op het laatste moment moet versturen, kunt u altijd bij Koeriers Centrale Amsterdam (KCA) terecht. Voor iets kleins als een envelop, maar ook voor een doos, pallet of complete lading is deze koerier altijd beschikbaar.

Neem contact met ons op:

T: +31(0)20 615 9000
E: info@kca.nu

WAT WIJ VOOR U DOEN?

Voor alle diensten hebben wij passend vervoer voor u.

Na het afleveren van de zending wordt de opdracht automatisch afgemeld via een mail of als u dat fijn vindt telefonisch.
Wij geven door wie de zending in ontvangst heeft genomen en hoe laat het geleverd is.

KCA pickups

Spoed zending

Heeft u zendingen die met spoed afgeleverd moet worden dan is de dienst ‘spoed’ de juiste keuze.

Wij halen de te versturen zendingen in Amsterdam binnen een half uur op en landelijk binnen een uur. Vertrouwelijke stukken/ documenten worden veilig en snel afgeleverd bij de juiste persoon.

Sameday Delivery

Voor zendingen die geen haast hebben maar wel dezelfde dag geleverd moeten worden bieden wij ‘sameday’ aan.

Onze medewerkers maken een offerte op maat en geheel naar wens van de klant. Het maakt niet uit wat er verstuurd moet worden. Voor elke opdracht hebben wij passend vervoer.

KCA 24 uur

Overnight & Nextday

Voor het afleveren op de volgende dag bieden wij ‘nextday’ aan.

U kunt opdracht geven om direct op te halen en de volgende dag afleveren, of de opdracht in zijn geheel de volgende dag uit te voeren. Ook hier geldt dat er voor elke opdracht passend vervoer gezocht wordt. Medewerkers denken altijd met u mee.

KCA pickups

Opslag & Overslag

Voor bepaalde klanten voeren wij ook dagelijks distributie uit. Wij zijn nu actief in Noord Holland, maar hebben een landelijke dekking.

In overleg kunnen wij de distributie verzorgen van bedrijven. Dit gebeurd naar maatstaven van de klant. Wij hebben een opslag/werkruimte van 1000m2.

Overige zendingen

Voor bepaalde klanten voeren wij ook dagelijks distributie uit. Wij zijn nu actief in Noord Holland, maar hebben een landelijke dekking.

Uiteraard kunnen wij opdrachten ver van te voren inplannen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld bij ons een opdracht in te plannen voor een paar dagen, week, maand later. Voor een passende offerte is het altijd handig om contact op te nemen met 1 van onze medewerkers.

E-COMMERCE, WEBSHOPS EN BEURZEN

Wij ontzorgen op alle B2B en B2C leveringen

KCA pickups

Online & Webshops


E-commerce en Webshops

Regel de logistiek van uw webshop

Bestellingen uit uw webshop leveren we direct aan uw klant maar we verzorgen ook de orders van uw retail netwerk.

Het verzenden van een pakket, het lijkt simpel, maar er zijn veel dingen waar je over na moet denken. Bovendien is de aflevering van de bestelling jouw visitekaartje!

Als je net een webshop begint, is het geen probleem om zelf je producten in dozen te pakken en ze naar het postkantoor te brengen. Maar krijg je vele bestellingen per week, dan is dat niet meer te doen. Verstuur je meer dan honderd pakketten per jaar, dan kun je een contract sluiten met ons.

Wij hebben voldoende koeriers en opslag om de logistiek en ditributie te regelen voor jouw producten. Bij ons heeft u één centraal punt waar alles binnen komt en naar buiten gaat.

“Voor 12u besteld is morgen in huis” Samen met ons kunt u deze belofte waarmaken tegen hele schrepe prijzen.

KCA pickups

Veiling & Marktplaats


Veilingen

Ook uw gekochte goederen op de veiling worden snel en goedkoop bij u afgeleverd.

Goedkoop spullen kopen kan op een veiling. Maar u moet altijd zelf uw kavel ophalen “ergens” in Nederland.

Wij halen uw aankoop op wanneer uw kavel vrijkomt bij het veilinghuis. Heeft u iets gekocht op een veiling, marktplaats of webwinkel? Dan zorgen wij ervoor dat deze opgehaald wordt en veilig bij u wordt afgeleverd.

Marktplaats

Bespaar tijd en energie met een koerier

Op marktplaats vind je alles, maar lang niet alles past in uw auto of kan mee in de trein. Wij bieden onze koeriers aan om uw aankoop of verkoop te vervoeren tegen scherpe prijzen. Geef ons de juiste informatie en wij nemen contact met jullie op om een ophaal- en afleverafspraak te maken.

KCA pickups

Beurzen & Events


Beurzen en evenementen

De Modefabriek, Vakantiebeurs, Amsterdam of Berlijn? Wij leveren tot op uw stand.

Voor vele musea, beurzen en tentoonstellingen hebben wij al veel opdrachten uitgevoerd, zowel doordeweeks als in het weekend.

Bij de meeste beursgebouwen is het vaak zeer hectisch, zowel vóór aanvang als na de sluiting van een beurs. Er lijkt altijd te weinig tijd. Wij nemen deze zorg voor u uit handen.

Als koeriersbedrijf weten de medewerkers van Koeriers Centrale Amsterdam (KCA) om te gaan met alle soorten goederen, ongeacht hun aard en wijze van verpakking.

Of het nu gaat om het vervoer van complete inboedel, kasten, kunstwerken, decors of beurs- en tentoonstellingsgoederen, wij beschikken over passende materialen ter bescherming en handeling van uw producten.

In overleg brengen wij uw goederen tot op de stand en halen het daar ook weer op. Ook wanneer hiervoor extra hulp is gevraagd, kunnen wij dit voor u verzorgen.

Onze keurmerken

Als transporteur heb je alle zaken op orde. Wat erg belangrijk is zijn keurmerken en certificeringen.

Erkend Koerier
Niwo
ISO 9001
ISO 14001