Over ons

Koeriers Centrale Amsterdam (KCA) is 15 jaar geleden ontstaan. Wij zijn een jong en dynamisch midden klein bedrijf met bekwame en verantwoordelijke koeriers. Dagelijks voeren wij opdrachten uit die variërend van grote spelers in de logistiek, advocatenkantoren, rechtbanken, mediabureau’s, overheidsinstellingen en nog veel meer.

Zendingen worden altijd veilig en zo snel mogelijk bezorgd met een hoge service gehalte. Dit gebeurd 24 uur per dag en 7 dagen in de week, zelfs op feestdagen rijden onze koeriers door heel Nederland om de zendingen weg te brengen.

Neem contact met ons op:

T: +31(0)20 615 9000
E: info@kca.nu

WIE WIJ ZIJN?

Koeriers Centrale Amsterdam (KCA) en dit is ons verhaal.

Wij zijn er speciaal voor klanten. Wij adviseren, ontzorgen en bieden altijd individueel maatwerk.

KCA toen

Toen...

Koeriers Centrale Amsterdam (KCA) is 15 jaar geleden ontstaan. Van zelfstandig ondernemer tot een BV, 1000m2 loodsruimte en wagenpark

Eigenaar en directeur Ken Tang begon als zelfstandig ondernemer met een Opel Cadet. Met een hoop motivatie en doorzettingsvermogen is KCA uitgegroeid tot een groot begrip in de koeriers wereld.

KCA is gegroeid als jong en dynamisch midden klein bedrijf met bekwame en verantwoordelijke koeriers. Tot een bedrijf met een eigen wagenpark en meer dan 1000m2 loodruimte.

KCA pickups

...nu

Nieuwe online diensten en nieuwe markten. van mkb tot multinational, van e-Commerce tot partuculiere zendingen

Sinds 2015 biedt KCA een nieuwe dienst voor de kleine en particuliere zendigen. Tegen scherpe prijzen ontvangt u de zelfde service. Via onze online tool kunt u zelf alles regelen op de website van Budget Express.

Tegenwoordig opereert KCA als B.V. en Budget Express met opdrachten variërend van grote spelers in de logistiek, advocatenkantoren, rechtbanken, mediabureau’s en overheidsinstellingen tot de particulier en nog veel meer.

Toekomst

Wij blijven innoveren en inspelen op nieuwe kansen. Men heeft steeds minder tijd, kiest voor gemak en ook vaker voor een koerier

Het web en vooral de Apps gaan een cruciale rol spelen in het succes van koeriers. Meer dan 50% van de aan- en verkopen vindt inmiddels op de bank of vanuit een stoel plaats. Dit geld ook voor het inzetten van de pakket- en koeriersdiensten.

Wij leven in een 24 uurseconomie. Wij geloven er in dat onze werkzaamheden en verbeteringen uiteindelijk ten goede komt aan het hoogste doel: de klant

KCA pickups

Wagenpark

Wij beschikken over een groot wagenpark met verschillende formaten bussen.

Sinds september 2014 zijn onze bedrijfsactiviteiten verdubbeld door distributie in Noord-Holland .

Dagelijks vertrekken er 10 bussen vanuit ons depot om bedrijven in heel Noord-Holland te bevoorraden. Door deze uitbreiding waren wij genoodzaakt om te verhuizen naar een groter pand. In januari 2015 konden wij onze nieuwe locatie betrekken. Met een kantoor en loods ruimte van 1000 m2.

...MEER WAGENS Door ons breede netwerk hebben wij meer aanbod aan inzetbare vervoersmiddelen voor uw vracht.
KCA pickups
Bestelwagens ( 3m3 )

Caddy
Laadvermogen: 500 kg
( L 167 cm / B 116 cm / H 112 cm )
KCA pickups
Bestelbussen ( 5m3 - 9m3 )

Transporter
Laadvermogen: 500 kg
( L 193 cm / B 144 cm / H 133 cm )

Sprinter
Laadvermogen: 1000 kg
( L 333 cm / B 174 cm / H 184 cm )
KCA pickups
Bakwagens ( 16m3 )

Bakwagen
Laadvermogen: 2500 kg
( L 425 cm / B 212 cm / H 213 cm )
Laadklep
KCA pickups
Vrachtwagens ( 38m3 )

Vrachtwagen
Laadvermogen: 5380 kg
( L 620 cm / B 244 cm / H 250 cm )
Laadklep

ONZE KERNWAARDEN

In alle diensten die wij bieden vind u de volgende kernwaarden in terug.

Wij zijn er voor u

Wij zijn er speciaal voor klanten. Als een klant belt met een vraag, vertellen wij deze persoon alles wat er over onze diensten kunnen vertellen en dat wanneer een zending niet voldoet aan de wensen van de klant, wij kunnen hem één of meerdere alternatieven adviseren. Dit vraagt interesse en betrokkenheid van onze collega’s, een betrokkenheid die verwacht wordt van een specialist, een expert in koerierszaken en -diensten.

Deze focus en betrokkenheid verwachten wij van alle collega’s. Wij geloven er in dat al onze werkzaamheden en verbeteringen uiteindelijk ten goede komen aan het hoogste doel: de klant.

Wij maken verwachting waar

Onze klanten hebben een bepaalde verwachting van onze organisatie. Deze verwachting zien wij als een belofte, waarbij we alles doen wat mogelijk is om deze na te komen. Of het nou gaat om levertijden, kwaliteit of de hoge servicevoorwaarden waar KCA en Budget-Express voor staat.

Elke dag weer verwachten we van onszelf en onze collega’s dat ze staan voor datgene wat ze beloven. Hiervoor moeten wij verwachtingen naar onszelf en naar andere partners waarmaken en afspraken nakomen.

Dit lukt niet altijd, soms gaat er wel eens wat fout, maar daar leren we van en elke dag komen we weer iets dichter bij een betrouwbaarheid van 99,99%. Wat voor ons natuurlijk zou betekenen dat er nog steeds verbetering mogelijk is.

Wij zijn altijd open

We geloven in een open en transparante organisatie. We geloven hierin, omdat we denken dat een open werkwijze leidt tot vertrouwen vanuit onze klanten en een groot verantwoordelijkheidsgevoel onder onze collega´s.

Ook denken wij dat een open houding zorgt voor plezier op het werk. Wij verwachten dan ook van al onze collega’s dat ze open zijn in wat ze doen en waar ze voor staan.

Mocht je om 01:00 ´s nachts een bestelling willen plaatsen, dan is dat ook geen probleem, wij zijn namelijk altijd open!

Onze keurmerken

Als transporteur heb je alle zaken op orde. Wat erg belangrijk is zijn keurmerken en certificeringen.

Erkend Koerier
Niwo
ISO 9001
ISO 14001